Про нас

Архітектурно-художня студія «Карпатський Дім» (Ужгород, Закарпаття) пропонує виконання повного спектру робіт в наступних напрямках:


  • архітектурні проекти;

  • інтер’єрні проекти;

  • ландшафтні проекти;

  • 3D візуалізація, 3D анімація, відео презентація проектів;

  • дизайн фасаду;

  • дизайн екстер’єру фасаду;

  • повне супроводження проекту на стадії будівництву об’єкту;

  • допомога у підборі забудовників та майстрів різних спеціальностей для виконання проекту.


Працюємо в: Ужгород, Мукачево, Берегово, Тячів.

Слово DESIGN, в перекладі з англійської, - проект. А грамотна побудова будь-якого архітектурного або інтер'єрного проекту починається з чіткого розуміння функціонального призначення будівлі або приміщення.

Команда KarpatHouse (Ужгород, Закарпаття), володіючи десятирічним досвідом роботи в цій галузі, вважає, що запорукою по-справжньому вдалого архітектурного або інтер'єрного проекту, є проектування в першу чергу середовища життя конкретної людини або сім'ї.

Архітектурний проект будинку, вже на початковому етапі, повинен включати в себе такі важливі елементи, як функціональність, зручність та комфорт. На них, як на фундаменті, й буде зводитися майбутня будова.

Купуючи будь-який одяг, взуття, предмет побуту або меблі, кожен з нас приміряє її під себе, визначаючи наскільки та чи інша річ підходить нам, дарує вона позитивні емоції і т.ін. Як же можна придбати або побудувати «без примірки» найважливішу матеріальну частину нашого життя - будинок?

Такі сучасні можливості, як 3D візуалізація, 3D анімація та відео презентація проектів, розробку яких пропонує Карпатський Дім дозволяють кожному нашому клієнту наочно уявити як буде виглядати його майбутнє житло.

Адже поняття «красиво», «стильно », «модно» - дуже відносні та індивідуальні, а ось що по-справжньому важливо - так це « зручно ». І саме ідеальний проект будинку «під себе» дарує це, ні з чим незрівняне задоволення: коли нічого не дратує, погляд ні об що «не чіпляється» та ін.

Студія «Карпатський Дім» (Ужгород) запрошує до співпраці всіх, хто поділяє наші погляди та мріє про ідеальний у своєму розумінні життєвий простір. Ми працюємо в Закарпатті: Ужгород, Берегово, Мукачево, Тячів.

З повагою, ваш Карпатхаус.